2012. szeptember 28., péntek

Stevenage FC - Bury FC                                                           
(League One, 9. forduló) 2012. 09. 29. 16:00

Tipp: Stevenage FC
Odds: 1.61
Office: bet365

Az angol harmadosztályban a jelenleg sereghajtó Bury tesz látogatást Hertfordshire-be, a The Lamex Stadium-ban lejátszandó Stevenage elleni bajnoki találkozóra.
A hazai csapat a harmadik pozícióban, önbizalomtól telten várja a folytatást. Minden okuk meg is lehet az elégedettségre, hiszen mindezidáig veretlen a gárda (4 győzelem és 4 döntetlen), vagyis jól megy a szekere Gary Smith (egyszeres MLS bajnok edző) együttesének. Csapatként teljesítenek jól fiai, nincsenek villongások az együttesen belül. Amióta Smith ül a kispadon (2012. januárja), azóta bizony a csapat csupán négyszer maradt alul bajnoki összecsapásokon (valahányszor idegenben). Pedig, mint ismert az angolok tempója, hát bizony van bőven olyan, hogy egy héten belül akár 3 meccset is lezavarnak.
Nos ez a Stevenage fogadja majd az eddig még győzni képtelen Buryt (3 döntetlen és 5 vereség). Bizony ez a kiruccanás elég halott kísérletnek ígérkezik a pontszerzésre, már így a mérkőzés előtt, látatlanban is Peter Shirtliff legényei számára. Bizonyára nem feltett kézzel érkeznek majd Hertfordshire-be, de kétlem, hogy akárcsak 1 pontot is el tudnának vinni, mint ahogy ez az elmúlt szezonban sem sikerült nekik (oda-vissza nyert a Boro, 2-1-re és 3-0-ra). A tippem tehát csakis hazai győzelem lehet.
Eredmény: 2-2 (0-1)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése