2012. szeptember 28., péntek


FC Wacker Innsbruck - SK Rapid Wien                                 
(Bundesliga, 10. forduló) 2012. 09. 29. 18:30

Tipp: SK Rapid Wien
Odds: 1.80
Office: bet365

Az osztrák Bundesligában már a 10. fordulót rendezik a hétvégén. Holnap a Tivoli Stadionba látogat a harminckétszeres bajnok, előző idényben ezüstérmes Rapid Wien.
A hazai gárda csöppet sincs jó formában mostanság. Ezt ékesen bizonyítja az eddig 9 forduló alatt begyűjtött 3 pontjuk. Az elmúlt idényben ennél sokkal jobban teljesítettek, és simán benn is maradtak az elsőosztályban (7. hely, 45 megszerzett ponttal). Ám ez jövő tavaszra nagyon úgy fest, hogy nem fog összejönni a jelenleg Walter Kogler irányította alakulatnak. Sáfár Szabolcsék sorra bukják el mérkőzéseiket, függetlenül attól, hogy otthon vagy éppen idegenben lépnek pályára. Ez a sikertelenség nem is csoda, hisz a csapat a lejátszott 9 bajnokiból haton gólképtelennek bizonyult (jelenleg 4 meccses szériát produkálnak). Nos, ilyen frusztrált állapotban fogadni a 2011/12-es szezon ezüstérmesét, nem éppen leányálom.
Ráadásul a most vendégségbe érkező bécsiek kispadján egy korábbi kiváló válogatott védő, Peter Schöttel ül. Így hát nem is csoda, hogy a Rapid védelme az egyik legmegbízhatóbb a ligában. Csupán 4 gólt kaptak, de abból hármat az ősi rivális Austria Wien ellen. Tehát egy abszolút magabiztos, stabil védelemmel rendelkező bécsi alakulat látogat most Tirolba, hogy ebben a bajnoki kiírásban már másodszor mérkőzzön meg az innsbruckiakkal (az idénybeli első összecsapáson 4-0-ra lemosta hazai környezetben a Rapid Sáfárékat). Ez a meccs bizony az én véleményem szerint országos 2-es. Mégha a hazaiaknak sikerülne is összehozniuk valahogyan egy gólt, biztos vagyok abban, hogy a zöld-fehérek legalább eggyel többet lőnek majd szombaton, és viszik hazafele a 3 pontot szépen.
Eredmény: 0-2 (0-0)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése